Jizz nr 298

Lucas Malvacini är en riktig hunk! 2011 vann han en modelltävling och blev Mister Brazil.
 
Born: Brazil
Date: 1989
Height: 1,73 m
Known for: being a hot model and winning Mr. Brazil 2011
 
 
 
 
 
 

Jizz nr 297

Matt Willis blev känd med det brittiska pop-rockbandet Busted som har sålt över 3 miljoner skivor över hela världen, samt ha vunnit I'm a Celebrity Get Me Out Of Here. Men för oss på jizzen är han känd som Fiyero Tiggular i musikalen Wicked som vi såg i London. Förutom att vara fräsch och sjunga bra tyckte vi att det var så coolt att de hade en kille med tatueringar fulla armarna på Broadway!
 
Såhär såg han ut i Busted.
Med sina Wicked-kollegor.
Han kommer in på 01.21 (för övrigt en av musikalens bästa låtar enligt mig /J)

Jizz nr 296

Pablo Morais är en Brasilien gjord (hehe, made in brazil) model, som nu på senare tid fått till riktigt bra bilder! Tyvärr finns det många gamla fula bilder på honom som kan placeras i gayporr-facket. Men tänk inte på det, njut av det vi bjuder på här! Om du kan portugisiska kanske du är intresserad av hans twitter!
 
Born: Brazil
Date: 1989
Height: ?
Known for: pout
 

Jizz nr 295

Mark Westinghouse is one of those rare models, who submitted their images to an agency, with the rest being history. After a couple self-portraits, Mark found himself signed to New York models within three days. Currently in those developing stages, Mark is expanding his portfolio with a selection of shoots and work for labels like Nom de Guerre.

Born: New York, USA
Date of birth: 1990(?)
Height: 1, 87 m
Known for: lips and having some similarities with Simon Nessman
 

RE Jizz nr 113

Det föredetta Jizz nr 113 var verkligen ett botten napp, och jag tänker inte ens nämna hans namn! Så här kommer en ny förbättrad Jizz nr 113, låt oss kalla det för en gott och blandat, något för alla helt enkelt! / Miss L
 
Julia, är jag förlåten?
 

Jizz nr 294


RSS 2.0