Jizz nr 337

James Gatenby blev upptäckt viaen ny frisör som antog att han var modell, och när han berättade att så inte var fallet så ringde frisören hans nuvarande agency och bokade in en träff för honom. James är en blandning av Skotte, Engelsman, Ryss och Tysk. Han gillar att lyssna på bland annat OK Go, The Beatles och Frank Sinatra. Han väl inte direkt en klassisk skönhet men dock så vacker!
 
Born: Australia
Date: 1991/92
Height: 1,85 m
Known for: his big nose and pouty mouth
 
 
 
 
 

Jizz nr 336

Matthew McNulty är en brittisk skådespelare som bland annat är med i Misfits, där han är så stört snygg (även en väldigt bra serie, så han är bara ett stort plus). Han är gift och har två barn med sin high school sweetheart, det tyckte jag var fint!
 
Born: Manchester, England
Date of birth: 14th of december, 1982
Height: 1, 78 m
Known for: His role in Misfits
 


Jizz nr 335

Julien Hueber är fransmannen som är bosatt i Umeå sedan -05 och som tävlar i Sveriges Mästerkock/ Masterchef. Han verkar kunna en hel del i köket men det kanske inte är så konstigt med en kock till far och italiensk mormor. Slutligen måste jag bara säga att jag fick en chock när jag såg hur gammal han var, hade lätt gissat att han var tio år yngre!
 
Klipp med Julien i Sverigesmästerkock, tips se när gör och serverar sin korv!
 
Born: Alsace, France
Date: 7 Jan, 1980
Height: ?
Known for: his cooking skills
 
 
 
 
 

Jizz nr 324

Norman Theuerkorn is a rapper, boxer and model from Germany. His nickname is Nockout. Norman has “muse appeal” written all over him (not literally!) and he photographs like a dream. No one could accuse this kid of being a pretty boy, but his agent assures us he has a sweet disposition and a great work ethic. Yeah, Norman is a knockout! He also has his own webpage with his music: http://nockout-music.de/

Born: Halle, Germany
Date of birth: December 28,
Height: 1, 85 m
Known for: tattoos
 
Videon är sjukt WTF, men han är snygg.

RSS 2.0