Jizz nr 233

Mark Cox är en söt modell som har gjort reklam för bland annat Gucci, Prada, Michael Kors och Marc Jacobs. Han gillar att lyssna på Kings of Leon, hockey och tennis, samt fotografera.

I´m not a real fashionista, but I wanna look good.

Born: Utretch, Holland
Date of birth: 1985
Height: 1, 88 m
Known for: Eyes, lips


Verkar som att han är bra kompis med ett av våra tidigare jizz Cesar Casier. Finns nämligen jättemycket bilder på de två tillsammans.
Haha, så sjukt sött när de sjunger Backstreet Boys!

Jizz nr 232

Orlando Bloom i Hugo Boss reklamen för den nya parfymen Orange. Han är så fin, kan vila ögonen på honom forever!GLEE WEEKEND PART 2Jesse St. James (spelad av Jonathan Groff) är en av Glee's bad boys som jag antar att man inte ska tycka om, men jag (J) har verkligen loved him since day 1! Snygg, duktig och rolig - what more do you want?

Skådisen Jonathan verkar dock vara världens gulligaste. Han är öppet gay, bästis med Lea Michelle (som spelar den kvinnliga huvudrollen Rachel i Glee), och det var han som presenterade henne för Ryan Murphy som är Glee's skapare.

"They offered me more songs but I didn't want to take away from the stars". - GULL!

Born: Lancaster, Pennsylvania, USA
Date of birth: 26 march, 1985
Height: doesn't say
Known for: Glee and Brodwaystar

Alltså. Man dör ju lite över hur sjukt fin han är!

GLEE WEEKEND PART 2Sam Evans (Chord Overstreet) presenterades i säsong 2, och han är så snäll och dum-söt (lolar åt det sista klippet)! I serien brukar bli retad för hans "Trouty mouth" som jag personligen enbart uppskattar!

Skådisen Chord berättar om hans ovanliga förnamn: "I was the third one in my family born, and there are three notes in a chord, so that's how they came up with my name." Hans andra fem syskon har också fina namn; Harmony, Nash, Summer, Skye och Charity.

Born: Nashville, Tennessee, USA
Date of birth: 17th of february, 1989
Height: 1, 83 m
Known for: playing Sam Evans on Glee/ his lips

GLEE WEEKEND PART 2Vi på jizzen älskar verkligen Glee! I och med att säsongsavlutningen alldeles nyss har varit så tänkte vi bjuda på ännu fler Glee-boys (the jizzin' from that show never ends!) 

För att komma till vår förra Glee Weekend klicka här, här och här.

Mike Chang, är en dansare i Glee som fick mycket mer fokus i säsong 2. Han spelas av Harry Shum Jr. som föddes på Costa Rica, men har kinesiska föräldrar. Detta leder till att han pratar spanska, kinesiska och engelska flytande! Han var med på Beyonces turné 2004.

Born: Limón, Costa Rica
Date of birth: April 28, 1982
Height: 1, 83 m
Known for: Glee/Stomp the yard/You got served/Step up 2 & 3

Jizz nr 231

Anthony Lumeau. Only a recent inductee into the world of modeling, Anthony’s enthusiasm shines through. This boy is ready to take on the world. His style is a little bit goofy and a lot matinee idol. Anthony has got the goods!

Born: Paris, France
Date of birth: 1990?
Height: 1, 85 m
Known for: not very known (yet)


The last picture reminds me of Petey Wright. /JJizz nr 230

Joey Kirchner is a cute canadian model. He revealed that the tattoo on his chest is of one of his buddies who passed away when he was 15 and the one on his shoulder is two hockey sticks crossed with his hockey number.

Born: Redcliff, Alberta, Canade
Date of birth: 1991
Height:
Known for: his tattooJizz nr 229

Sam Claflin är med i den nya Pirates och the Caribbean-filmen som hade premiär i onsdags. Efter att ha sett den föll jag genast för Orlando Bloom-kopian Sam som är så söt! Han kommer också att spela Prinsen i den nya versionen av Snövit som kommer 2012.

Born: Ipswich, Suffolk, England
Date of birth: June 27, 1986
Height: 1, 80 m
Known for: his role in POTC, but I think we're going to see a lot more of him in the future
Jizz nr 228

På torsdagkvällen 12/5, dvs. fortfarande den magiska dagen så går vi på Panic at the Discos konsert. Det obvious jizz är ju sångaren Brendon Urie men även den inlånade basisten var jizz!

Lite bilder och videor som inte är tagna av oss:

 


Snutten! En brabrabrafinfinfin konsert!

SUPER-JIZZ-DAY-IN-PARIS-WEEKEND

Efter att ha varit nyfikna allt för länge fick vår vän Tinika gå fram och fråga vad de gjorde för något. Det skulle öppnas en ny butik där (som jag inte minns namnet på men expediterna är väldigt lättklädda och det är part-a) som killarna helt enkelt skulle göra reklam för.
Vi passade såklart också på att fota henne med killarna och jag fick förklara för dom vad en "Tinnie-pose" är för något!

Ser ni hur vår favorit (kallade honom Anthony) nu femte från vänter verkligen sattsar? Uppskattas verkligen!

SUPER-JIZZ-DAY-IN-PARIS-WEEKEND

På gatan nedanför balkongerna med jublande hunkar hittade vi.. ännu fler! Där stod ett 20-30tal modeller uppradade för allmän beskådning. De fick minst sagt många blickar och både unga tjejer, äldre kvinnor och män ville posera tillsammans med dom! Vi satte oss på en bänk bredvid för att både vila ögon och fötter(inte så länge, bara en timme sådär, haha).

Vår favorit är den 4e från vänster, vilken är din?

SUPER-JIZZ-DAY-IN-PARIS-WEEKEND

På torsdagen, alltså samma dag som vi stött på Jakob och den andra modellen, strosar vi längs Champs Elysée och hör massa jubel från andra sidan gatan. Vi bestämde oss för att gå dit och ta reda på vad som försigick!
Då fick vi syn på en massa jublande, hojtande och vinkande killar i baröverkropp på en balkong!

Vad som hände sen, det får ni veta imorgon! ;)


Jizz nr 227

... Kändismodellen som vi stötte på var ingen mindre än dansken och vårat tidigare jizz
Jakob Hybholt! Otroligt roligt och otippat att få se honom där.
Såklart tog vi lite bilder för att visa er!


Jizz nr 226

Efter att vi jizzat vid the photoshoot gick vi vidare mot Louvren. Men något stoppade oss vid ett övergångsställe. Jag (J) har en radar som heter duga, och vi fick syn på en världskänd modell som vi 1) uppskattar, och 2) också har haft tidigare här på jizzbloggen!

När vi såg honom stå och prata med modellen som vi visade igår förstod vi att det verkligen var den vi trodde!Såhär nöjda såg vi ut efteråt. För att se vilken modell vi menar måste ni kolla imorgon.. KLING ;)

Jizz nr 225

På torsdagen var planerna att vi skulle till Louvren, and what did we walk right into!? A male model photoshoot!Fortsättning följer..

Jizz nr 224

We're back! Vi har spenderat några fabulösa dagar i Frankrikes huvudstad, och självklart höll vi ögonen öppna för material till jizzbloggen. Och ni anar inte hur mycket godis vi har kommit tillbaka med, som ni kommer att få ta del av under veckan. Paris levererar somfan, snygga killar vart man än vänder huvudet. Som sagt, stay tuned this week för att få jizza något så djävulskt!

Vi börjar måndagen med att visa några prinsar från Disneyland Paris (kanske inte så snygga egentligen, men en Disneyprins är ju alltid en Disneyprins):

Prins Eric (från Den lilla sjöjungfrun).

Aladdin (Från Aladdin).

Prins Naveen (Från Prinsessan och grodan).

Odjuret/Adam (från Skönheten & Odjuret).

Prins Philip (från Törnrosa).

Prinsen (från Askungen).

Prinsen (från Snövit och de sju dvägarna).

PARIS WEEKENDAlways choose Paris - Lauren Conrad
All girls should have an affair with a french guy - Kelly Cutrone
Paris holds the key to your heart - Anastasia
PARIS WEEKENDNågra asfina franskrelaterade videos:

PARIS WEEKEND


På söndag sätter sig jizzbloggen på en buss som sedan ska ta oss till Frankrikes hjärta. Därför kör vi en Paris weekend, och sedan en veckas semester. A bientôt!

Guys from the jizzblog that are born in Paris:

FRENCH WEEKEND, Kevin Flamme

FRENCH WEEKEND, Louis Garrel (J's favorit-frenchie)

FRENCH WEEKEND, Gaspard Ulliel (L's favorit-frenchie)

Jizz nr 196, Adnan Djinovic

Jizz nr 82,
Jeremy Kapone

Jizz nr 187, Godefroy

Jizz nr 24, Nicolas Bemberg

Jizz nr 16, Roman Ivancic

Jizz nr 223

Sebastian Brice, English/Danish Model, Singer and Musician! What a guy! Here is his myspace and here is a fan tumblr!

Born: Bath, UK
Date: 1990
Height: 1,84 m
Known for: Burberry Campaigns

Jizz nr 222

Leo Vlasic-Klasan is pretty accomplished for a new face – he’s already shot for A&F with Bruce Weber, with Milan Vukmirovic for L’Optimuum, and has walked the walk for Emporio Armani. Agents out there, form an orderly queue! This Croatian has class.

Born: Rijeka, Croatia
Date of birth: 8th of july
Height: 1, 90 m
Known for: a lot of people thinks that he looks like one of our previous jizz, Baptiste GiabiconiLong or short hair, what do you think he looks the best in? I can't decide..

Jizz nr 221

Arthur Keller är en ny godbit. Han är signerad med Red Models New York.

Born: Switzerland
Date: ?
Height: 1,86 m
Known for: New face
Jizz nr 220

Shane Gambill is a hair stylist/model. He has a blog called http://polyesterdreams.blogspot.com/

Born: Tucson, Arizona
Date of birth: 1988 ;)
Height: 1, 85 m
Known for: tattoos and hairJIZZ IN COLOUR WEEKEND


GreenRSS 2.0