Jizz nr 320

Steven Chevrin has been modelling since January 2012 after being scouted on the street in Paris. He loves judo and since being discovered, he already shot an Abercrombie & Fitch commercial (titta på den, den är full av snygga killar).

Born: Saint-quentin, France
Date of birth: 21st of january, 1993
Height: 1, 82 m
Known for: eyes and Abercrombie & Fitch commercial
 

Jizz nr 319

Eli är signad med Nevs models UK. Han verkar hittills rätt okänd för modevärlden men det hoppas vi ändras på.
 
Born: UK
Date: ?
Height: 1,85 m
Known for: ?

Jizz nr 318

Taye Diggs är en skådespelare som varit med i båda musikaler (RENT och Chicago - den förstnämnda är en av världens bästa musikaler enligt J) och TV-serier som Kevin Hill och Chicago. Hans riktiga namn är Scott, men när han var ung blev han kallad för Scottaye av sina kompisar och sedan kortade han av det till Taye. Innan han med i RENT på Broadway jobbade han som en dansare på Tokyo Disneyland. Titta på klippet för att höra hur sjukt bra han sjunger!
 
Born: New Jersey, USA
Date of birth: 2nd of january, 1971
Height: 1, 78 m
Known for: His roles in RENT, Kevin Hill, Chicago, Private Practice + his smile
 
Tillsammans med sin fru Idina Menzel som han träffade när de spelade i RENT tillsammans. De har även varit med i musikalen Wicked (som vi på jizzen har sett!) tillsammans.

BEST OF 2012

Tyvärr blev det ingen Nyårshälsning i videoformat i år, men istället en liten årssummering med våra favoriter från det gångna året!
 
 Jizz nr 276, Bobby Nicholas
 
Jizz nr 282, Ryan Gosling
 
 Jizz nr 296, Pablo Morais
 
Jizz nr 300, Sasha Legrand
 
Jizz nr 310, Jack & Finn Harries
 
 
Jizz nr 312, Alex Libby
 
Jizz nr 313, Florian Neuville
 
Dessutom får vi ta och gratulera Jizz nr 36, Ash Stymest som år 2012 fick sin första dotter Summer tillsammans med sin fästmö Maille Doyle som också är en modell.
 
Och sist men absolut inte minst får vi ta och gratulera vår största favvis Jizz nr 17, Francisco Lachowski som förlovade sig med sin modellflickvän Jessiann Gravel år 2012. I mars 2013 kommer deras första bebbe som är en pojke (båda två känns ju helt galet men så länge de är lyckliga!).

RSS 2.0