Jizz nr 323

Sam Bennett is a model from Greenwich in London. He started modeling 2009. His hobbies are writing, tennis and football (soccer). He describes himself as a outgoing person, he hates fake people and would love to visit Japan.
 
Born: London, UK
Date: 1990/91
Height: 1,85 m
Known for: ?
 
PS. Ber om ursäkt till våra fangirls för detta försenade jizz!

Jizz nr 322

Kristian Gómez är en kille vi fastnade för efter att ha tittat på spanska Big Brother på hotellrummet. Han är en fotbollstränare från Madrid, som gillar att surfa, åka skridskor och spela gitarr. Han säger att han har ett stort hjärta och att det är en daglig kamp att hålla håret kammat. (Han verkade väldigt gullig, han var tvungen att välja en av två tjejer som skulle komma in i huset, och så började han gråta när hon han inte valde började gråta <3).
 
Born: Madrid, Spain
Date of birth: ? 28 years old
Height: ?
Known for: contestant on the spanish Big Brother Gran Hermano
 

update

Jizzen åker till solen en vecka (vi har självfallet tänkt att sola i mermaid-outfits), men vi håller som vanligt ögonen öppna. Ses om en vecka!

Jizz nr 321

Colin O'Donoghue är en skådespelare som är aktuell som Captain Hook/ Kapten Krok i vt-serien Once upon a time. Måste säga att han är en väldigt sexig, skäggig och små smutsig pirat. Han är även med i ett band i Irland som heter The Enemies.
 
Born: Ireland
Date: 1981
Height: 1,80 m
Known for: Rite (2011) and Once upon a time (2012-2013)
 

RSS 2.0