Jizz nr 358

Kim Tae Hwan är en modell som jag hittade på models.com, dock verkar det finnas en annan modell med samma namn men som inte alls spelar i samma liga som denne.

Born: South Korea (?)
Date: ?
Height: 1,87 m
Known for: ?
 
 

Jizz nr 357

Mariano Di Vaio är modell, skådis och modebloggare. Dock troligt inte så känd ännu. Han må vara himla snygg men hans besatthet av sitt hår tar verkligen bort mycket skimmer, vilket är tråkigt.
Här är hans blogg och hans Instagram!
 
Born: Italy
Date: ?
Height: ?
Known for: fashion-blogging
 
 
 
 
 

Jizz nr 356

Jeremy Jordan är en Broadwaystjärna som vi fick upp ögonen för när han spelade the bad boy i den jättebraiga TV-serien Smash (har blivit beskriven som Glee för vuxna). Innan Smash har han varit huvudrollerna i The Original Cast av både Newsies och Bonnie & Clyde. Han kommer också spela huvudrollen i den kommande musikalfilmen The Last 5 Years (som J är excited about!) tillsammans med Anna Kendrick.
 
Born: Texas, USA
Date of birth: 20th of november, 1984
Height: 1, 78 m
Known for: being a Broadway star + Smash
 
Alltså I dare you till att se detta utan att bli in l0o0o0ve:
ÄLSKAR detta! Tillsammans med J's habibi J-groff.

Jizz nr 355

Kris Smith är en modell och före detta professionell rugbyspelare som jag och Lisa hittade när vi slötittade på Australienska Top Model.
 
Born: Australia
Date of birth: 20th of august, 1978
Height:
Known for:  rugby career + having a child with Dannii Minogue (Kylie's sister)
 
 
(Kanske inte så jätteroligt klipp men) DAMN dat accent!

Jizz nr 354 PS.

Vi på jizzbloggen kände oss tvungna att lägga till en bild som Nick postade nyligen på sin Twitter. Med texten "I never do this but... Healthy living and fitness update. Post workout picture #diabeticinshape #2.0"


RSS 2.0